Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA
Wij zijn voor eerlijke huurprijzen en helpen je in de strijd.

WAT JE DIT WEEKEND GAAT DOEN? #WEEK37

13-09-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Frikandeldisco
Een krokodel met frikandelijs eten, Tupac herdenken, jezelf omtoveren tot een wandelende regenboog, rocken in ’t park of je single dumpen in Tilburg. Een rustig weekendje gepland? Dacht ’t niet! Wie sleep jij waarmee naartoe? 

VRIJDAG: FRIKANDEL DISCO | AMSTERDAM

Nieuw uit de frituurpan: de krokodel. Een kroket met frikandelvulling. Proeven?! Vier dan ‘t bestaan van die berenlul op deze speciale FRIKANDEL DISCO avond. Vouw lekker een gratis frikandelijsje, krokodelletje of discodelletje naar binnen. Nomnom.

VRIJDAG: TUPAC TRIBUTE | AMSTERDAM

Holi Fusion Festival
Legende Tupac stierf op 13 september 1996. Hij was pas 25. Een muzikale rebel met vele gezichten en een uitgesproken mening. Tupac maakte grote hits, maar was ook vooral door de underground geliefd. Daarom een tribute aan ‘the real voice of a generation’ op 16 september in Amsterdam. Gratis entree! 

VRIJDAG: DE MARKTKANTINE - MEGA FLIKKER | AMSTERDAM

Dit is de plek waar mens, muziek en kunst samenkomt! Het feestje voor fags, faguettes, lesbiques, freaks, friends and family. Van Italodisco tot techno. En van paaldansen tot kooien. Alles kan tijdens MEGA FLIKKER

ZATERDAG: HOLI FUSION FESTIVAL | GRONINGEN

Holi Fusion Festival
Voor één dag als regenboog door ‘t leven op het Holi Fusion Festival in Groningen! Trek ’n outfit aan de kast die lekker goor kan worden en vergeet niet na afloop thuis een douche te pakken.

ZATERDAG: BREDA BARST | BREDA

Breda Barst
Op zaterdag én zondag tovert het Park Valkenberg in Breda zich om tot een outdoor pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance festival. Een mooie mix van alle muziekstijlen en BREDA BARST is ook nog eens helemaal gratis! 

ZATERDAG: SINGLEFEESTJE | TILBURG

Singlefeestje
Zelf bepalen welke muziek er uit de speakers pompt? Pak jouw lievelingssingle uit de bak en geef ’t aan de DJ! HET SINGLEFEESTJE , lekker interactief en oldschool dus.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar