Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Wanneer geld voor gezeik zorgt | Vechtershart

14 apr 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Schermafbeelding 2017-04-14 om 17.17.34
Er zijn twee dingen die je op zondag moet doen. Niks én helemaal niks! Oh en Vechtershart kijken. Want dat is dus top tijdens het niksen. Maar dat Vechtershart, waar gaat dat over? Nou vechten en seks. En dit:
De sportschool zit in de fanciële shit. En David, halfbroertje van Nick, wil daar graag bij helpen. Het is tenslotte ook de sportschool van zijn vader. Maar Nick is daar dus helemaal niet blij mee. Want hij vind dat ze zichzelf wel kunnen redden… Maar Nick heeft ook nog een bruiloft op de planning staan. En Kirsten heeft spannende wensen voor een bruiloft. Een ding is zeker, Nick heeft meer geld nodig. Hij overweegt zelfs een carrière switch. Want, met MMA is toch wel iets meer geld te verdienen!
Oh en dan heb je ook nog Selma. Iedereen weet dat dat een pittige tante is. En Jerry krijgt het toch voor elkaar om haar op te fokken. Want Selma vermoedt dat Jerry weer allerlei foute activiteiten onderneemt voor geld. Een gebroken been krijg je namelijk echt van een beetje sporten! 
Dan denk je al het spannende gehad te hebben. Nee! Dat wil je niet missen dus. 

Kijk Vechtershart om 20:25 uur op 3!