BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Voor deze internethitjes knal jij door het dak!

4 mei 2018
  •  
leestijd 2 minuten
echtlekkerplaatjegemaaktdoorluukdeleest
Daar is 'ie weer: Het Internethoekje! In het internethoekje struint de BNNVARA-redactie voor jou het hele internet af op zoek naar de leukste internethitjes. Zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Handig hé? Nou, hier zijn ze dan:  
1. Yodeling Walmart Boy
Dit is een goed voorbeeld van hoe dingen op het internet volledig uit de hand kunnen lopen. Een maand geleden verscheen dit filmpje op internet, waarin de elfjarige Mason Ramsey staat te jodelen in een Walmart. Meteen verschenen er memes, zoals plaatjes waarop hij op het podium van Coachella gephotoshopt werd. Een paar dagen later stond ‘ie opeens écht op Coachella . En nu, een maand nadat Mason voor het eerst opdook op het internet, heeft hij z’n eigen single uitgebracht:
2. Ron Fresen vs. gans
Sta je net lekker een stukje voor het Journaal op te nemen, wordt je opname ruw verstoord door een voorbijganger…
Sta je niks vermoedend een stukje voor het Achtuurjournaal op te nemen en dan dit????????.... pic.twitter.com/PrG72MGl4J
3. Hyves is terug
Dit kán je niet ontgaan zijn, maar goed, dit is Het Internethoekje, dus ik kan het eigenlijk ook niet maken om het er níét in te zetten. Let op, komt ‘ie: Hyves! Is! Terug! Maak snel een profiel aan en voeg mij toe als vriend ! R&R = altijd back, maar ben geen sneltrein…
http://www.hyven.nl/
4. Zojuist bezorgd
31369079_350026238851659_4253473840291643392_n
Stel: Je bestelt online eten. Het wordt thuisbezorgd. Je eet het. En daarna schrijf je er een recensie over op de website waarop je het eten hebt besteld. Of je schrijft je recensie over iets anders. Deze Facebookpagina verzamelt de meest bijzondere recensies op thuisbezorgwebsites.
5. Dronken kat
Oké, dit filmpje is 127 dagen oud, maar ik had het nog niet gezien, dus jij misschien ook nog niet! Een kat heeft ’s nachts een fles whisky stukgegooid en alle whisky van de vloer gelikt. Het resultaat zie je hieronder:
Mijn kat heeft vannacht een fles whisky kapot laten vallen en heeft het opgedronken... pic.twitter.com/suQmVDKR9V
Nou, dat was ‘m! Heb je ook iets leuks voor in het internethoekje? Tip mij via internet@bnnvara.nl. Tot volgende week, xxxxx!!!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar