Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA
Wij zijn voor eerlijke huurprijzen en helpen je in de strijd.

Ode aan het leven | Break Free

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Je spullen pakken en het gewone leventje achter je laten. Wie droomt daar nu niet over? In Break Free ontmoet je vijf jonge helden die deze sprong wagen, maar niet meer terugkwamen.
Nee dat is géén sombere bedoeling. Want deze helden hadden stuk voor stuk het lef op avontuur te gaan en alles uit het leven te halen. Dus is het ook het léven dat we gaan vieren!
Afl. 1 - Niels van de Ploeg
Heb je het over Niels, dan heb je het over een vrijbuiter, een avonturier en een zakenman in één. De wonderboy heeft zijn droom waargemaakt en vaart in Monaco op immense jachten de allerrijksten rond. 
Niels' leven is net een droom. Van handelaar tot privéchauffeur en van boodschappenjongen van het Nederlands Elftal tot het varen van de boot van de koning. "Niels kopte ze allemaal in." Maar dan gaat het mis... 
Presentatie: Chris Zegers
Break Free is bedacht en geregisseerd door documentairemaker Geertjan Lassche ('Hemelbestormers', 'Het Laatste Jaar van FC Twente', ‘Brommers kiek’n’). De presentatie is ook dit seizoen in handen van onze reisveteraan Chris Zegers.
Break Free, elke donderdag om 21:00 op NPO 3!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar