Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Vakantietip | De raarste cruises ever

9 mrt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
222
Nog geen plannen deze zomer? En wil je niet net als héél Nederland naar Sri Lanka of Bali? Begrijpelijk. Overweeg eens een cruisevakantie. Huh, maar dat is toch voor bejaarden? Nee, die gaan op Rijnreis. Dat is inderdaad voor bejaarden. Cruiseschepen daarentegen zijn best wel rock ’n roll. Op cruiseschepen wordt gezopen, gesnoven en gesekst. Niet dat dit gelijk staat aan een fantastische vakantie. Maar het geeft toch een lekker rauw randje. Niet voor niks wilde feestfabriek Meubel Stukken in zee gaan met een cruiseschip voor nieuwe hit Ship Happens. Beetje jammer dat dit schip lijkt te zinken. Het feest zou in 2016 plaatsvinden maar is nu verplaatst naar 2018. Als het goed is. Wie weet. Maar goed dat neemt niet weg dat cruiseschepen te gek zijn. Vooral omdat je ze in zoveel soorten en maten hebt. Wij hebben de raarste even voor je op een rijtje gezet.  Dat wordt snel boeken en een topvakantie hebben.

De Katten cruise

Ja. Dit is wat je denkt dat het is. Een cruise voor kattenliefhebbers genaamd de Meow Meow cruise. Hier kunnen kattenliefhebbers chillen en praten over hun geliefde Poekie’s. Helaas mogen hun harige vriendjes niet mee op de cruise. Maar toch. Yes.  

De Cougar cruise

We blijven lekker in het dierenthema. Ieder jaar wordt namelijk ook de cougarcruise georganiseerd. Voor hitsige wifeys die op zoek zijn naar jong vlees. De organisatie probeert de verdeling op de boot zoveel mogelijk 50/50 te houden. Zodat er genoeg welpjes zijn voor alle hongerige cougars. Rawr. 

De Star Trek cruise

Speciaal voor alle Star Trek fans is er een heuse Star Trek cruise het leven ingeroepen. Op de boot zijn Star Trek optredens, comedyshows en concerten te bezoeken. Allemaal met Star Trek acteurs in de hoofdrol. Dat is nog eens waar voor je geld. Live long and prosper.

De Booze cruise

Lekker zuipen? Dat doe je op een booze cruise. Deze cruises worden voornamelijk bezocht door jongeren. Al varend ga je met een grote groep leeftijdsgenoten van stad tot stad. Met de nodige alcohol aan boord. Dat wordt neuken. Eh… gezellig.

De Gothic cruise

Ook deze naam verklapt het al. Dit is een cruise voor gothics. Ach, wat leuk. Op de boot treden verschillende metal bands op. Lekker headbangen. Oh en er is een afsluitend gemaskerd bal. Lekker.

De Swinger’s cruise

Kunnen jij en je moppie wel wat spanning in de relatie gebruiken? Geen stress. Daarvoor is ook een cruise ontwikkeld. Namelijk: de Swinger’s cruise. Kleding is optioneel. Op de cruise vinden volgens de website veel avonturen plaats. Uhu. Mooi verwoord. 

De Saw cruise

Jigsaw. Ken je hem nog? Dat poppetje uit de Saw-films die ons heeft getraumatiseerd voor het leven. Nou, ook aan hem is een cruise gewijd. Het wordt beschreven als de ultieme ervaring voor Saw-fans. Ik krijg er de kriebels van. De sterren van de films gaan ook mee. Dat is dan weer wel leuk.