BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Tips van de Lagarde

22 jun 2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
Biggie Pac

De Lagarde is terug met hun wekelijkse serie- en filmtips. Dus het is tijd om te bingewatchen!

Unsolved op Netflix (foto)

Dramaserie over de moorden op Tupac en Biggie, nu op Netflix. 'Degelijk acteerwerk, maar je raakt snel het overzicht tussen alle getuigen en verdachten kwijt', schrijft Bregtje Schudel in haar recensie .

Star Trek breidt uit

Star Trek zit nog niet aan zijn 'final frontier': Alex Kurtzman, de showrunner van Star Trek: Discovery, mag het tv-universum gaan uitbreiden met nieuwe series (en mogelijk ook Picard). Lees hier meer

Luther weer terug?

Nog geen premièredatum, maar de BBC verklapte dat het vijfde seizoen van Luther op korte termijn van start gaat. Naast Idris Elba keert ook de door Ruth Wilson gespeelde Alice terug. 

Lucifer leeft weer

De gebeden van de fans zijn verhoord: er komt alsnog een vierde reeks van Lucifer, dat vorige maand door Fox gecanceld werd. Netflix heeft echter weer tien nieuwe afleveringen besteld. Lees hier meer

Young Adult: Kiss Me First

Nieuwe Young Adult-serie van Netflix. In Kiss Me First doet een jonge vrouw in een virtuele wereld (denk Ready Player One) onderzoek naar de verdwijning van een vriendin. Bekijk hier alvast de trailer.

Netflix-tip: Queer Eye

'Door de snedige oneliners valt er genoeg te lachen en bij de beste scènes zal geen enkele kijker het droog houden', schrijft Robbert Blokland-Wijchers in zijn recensie van Queer Eye S02. Nu op Netflix.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar