NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Tiener stopt in geile bui elektrische kabel in piemel

2 okt 2018
  •  
leestijd 2 minuten
Rontgenfoto_1
Foto: BMJ
Geilheid kent geen tijd, maar wel voor een Indiase tiener uit Lucknow in India: namelijk vijf voor twaalf. In een opgewonden bui heeft de achttienjarige geilneef een elektrische kabel in zijn plasbuis gestoken. Helemaal vanaf de eikel naar zijn blaas. Dat is geen lulkoek.
De tiener, wiens naam niet bekend is, ondervond al vrij snel de gevolgen van zijn wellustige daad: hij kreeg ontzettende last van zijn blaas. En plassen was ook allesbehalve een pretje. Het duurde echter even voordat de jongen open kaart speelde tegenover de uroloog in het King George’s Medical University. Maar zelfs nadat de jongen aangaf wat er precies aan de hand was, was het allesbehalve een gelopen race: want hoe haal je in vredesnaam een stuk draad uit iemands blaas? 

Lasers

Allereerst heeft een team van urologen geprobeerd om na een cytoscopie de draad – jawel - (voorzichtig) uit de tieners piemel te trekken. Maar dat bleek al gauw een slechte aanpak te zijn, dit omdat de draad verstrengeld zat in de blaas. Zodoende is ervoor gekozen om de draad letterlijk in stukjes te knippen middels een zogeheten ‘holmiumlaser’: lasers die op microscopisch niveau objecten in tweeën – of in dit geval – vele stukken kunnen snijden.
kabol
Dit is de bewuste kabel. Copyright: BMJ
Na de ingreep mocht de tiener binnen 24 uur weer naar huis. En laten we nu maar hopen dat deze daad voor hem niet voor herhaling vatbaar is. 
Voor niemand overigens. Lekker bezig, pik.
Dit is niet de eerste keer dat iemand in een bui heel bizarre taferelen uithaalt: een 28-jarige man heeft eerder dit jaar vijftien eieren in zijn kont gestoken tijdens een GHB-trip. De wereld is mooi.  

Meer over:

, ,