Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Stefano Keizers: 'Ik ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest'

  •  
02-09-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
489 keer bekeken
  •  
Stefano Keizers

Stefano Keizers

© Khalid & Sophie

Jonge comedytalenten krijgen in Ik ga Stuk! de kans voor publiek te spelen en zich te ontwikkelen, onder leiding van cabaretier Stefano Keizers. Hij weet als geen ander hoe onveilig dat kan voelen. Maar dat dat het waard is als je het gevoel hebt 'iets kwijt te moeten, maar niemand luistert'.

'Ik ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest', aldus Stefano Keizers bij Khalid & Sophie. 'En toen ik opeens bij de Slimste Mens zat, kwam dat heel goed uit. Maar als die tijd daarvoor was dat wat minder handig. Ik werd wat minder snel geaccepteerd door - om het maar te noemen - de ballotagecommissie van de comedy. Sowieso denk ik in het mainstream mediavak hebben ze liever dat je een beetje in een keurslijf loopt. Dus ergens moet er iets gebeuren in het leven waardoor die cirkel doorbroken kan worden, waardoor je jezelf echt kan laten zien. En vanaf het moment dat je dat podium om je te laten zien, is het weer een voordeel om zo origineel mogelijk te zijn. Maar ik zou zeggen: er wordt geroepen: "is een televisieprogramma wel een veilige wereld om een podiumartiest op te laten ontwikkelen?". Maar ik denk dat op het podium staan in het algemeen iets zeer onveiligs is. Dat is een ontzettend stom idee om dat te gaan doen. Dat krijgen mensen alleen in hun hoofd wanneer ze tegen muren oplopen, wanneer ze echt merken dat ze iets kwijt moeten, maar niemand luistert. Dus ga je zoiets onveiligs doen als op het podium staan.'

Kijk hier het hele gesprek:

Kijk de eerste aflevering van Ik Ga Stuk!

Lees hier een interview met Stefano Keizers

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.