BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Kijktips: The After Party, Ghoul, The Innocents en meer!

24 aug 2018
  •  
leestijd 2 minuten
The After Party thumbnail
Foto: The After Party
Het weekend is bijna voorbij. En dat is jammer. Maar in ieder geval genoeg reden om je week te beginnen met een reeks kijktips! Speciaal voor de mensen die nog wel een leuke film of serie kunnen gebruiken heeft de Lagarde de nieuwste pareltjes op een rij gezet.
(vandaag 24/08, Netflix) 
Romantische serie waarin twee verliefde tieners van huis weglopen en onderweg ontdekken dat één van hen over een bijzonder gave beschikt. Guy Pearce (Memento) heeft een bijrol.  Bekijk de trailer .
(vandaag 24/08, Netflix) 
Horrorserie uit India van de producent van Insidious en Get Out. Een mysterieuze gevangene wordt voor ondervraging naar een militaire basis gebracht, waar plots vreemde dingen gebeuren.  Bekijk de trailer .
(vandaag 24/08, Netflix) 
Owen (Kyle Harvey) droomt van een rapcarrière, maar een gênant viral-filmpje gooit roet in het eten. De film heeft tevens rollen voor artiesten als Wiz Khalifa en French Montana.  Bekijk de trailer .
The Magic Pill
(vandaag 24/08, Netflix) 
Controversiële documentaire waarin artsen, boeren en chef-koks hun mening geven over het zogenoemde ketogeen dieet, dat volgens regisseur Pete Evans zelfs zou helpen tegen chronische ziekten.
Bert Kreischer: Secret Time
(vandaag 24/08, Netflix) 
Komiek Bert Kreischer betreedt met ontbloot bovenlijf het podium voor zijn Netflix-special Secret Time. Hij vertelt onder meer over zijn niet altijd even verantwoordelijke rol als vader.
(vandaag 24/08, Videoland) 
Een oplichtster (Michelle Dockery uit Godless en Downton Abbey) begint een relatie met een charmante huurmoordenaar. De eerste twee seizoenen zijn vanaf nu beschikbaar.  Lees de recensie .
(zondag 26/08, BBC One) 
Zesdelige thriller van de BBC waarin een bodyguard (Richard Madden uit Game of Thrones) een politica (Keeley Hawes uit Line of Duty) moet beschermen. Maandag aflevering twee.  Bekijk de trailer .
Quantico , seizoen 3
(woensdag 29/08, Fox) 
Het derde seizoen van de misdaadserie gaat woensdag van start op de Nederlandse televisie. Alex Parrish (Priyanka Chopra) leidt een anoniem leven in Italië, maar wordt gedwongen weer in actie te komen.

Meer over:

film, serie

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar