BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Pauw gemist deze week?

15 okt 2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20161010-pauw-gullit_4

1. Bob Dylan wint Nobelprijs voor de Literatuur

Zanger, componist en tekstschrijver Bob Dylan ontving afgelopen week de Nobelprijs voor de Literatuur. Dé reden voor Lucky Fonz III om bij Pauw een ode aan de artiest te brengen. Waarom Lucky Fonz III? Hij studeerde als literatuurwetenschapper af op Bob Dylan en is een enorme bewonderaar.

2. Nadia Rashid over de ontvoering van haar tweejarige dochter Insiya

De nachtmerrie van elke ouder: je kind wordt ontvoerd. Het overkwam Nadia. Na jaren besloot ze haar man te verlaten, een tijdje later ontvoerde hij met grof geweld hun dochter. Ze vertelde, samen met haar advocaat Peter Plasman, haar verhaal bij Pauw.

3. Monic Hendrickx en Floortje Dessing genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring

Donderdag sleepte Floortje de Gouden Televizier-Ring 2016 binnen. De dag ervoor was ze samen met Monic Hendrickx, die met Penoza ook genomineerd was, te gast bij Jeroen Pauw.

4. Ruud Gullit over Nederland-Frankrijk

Voetbalanalist Ruud Gullit schoof aan bij Pauw om te praten waar hij het liefst over praat: voetbal. Hij blikt terug op zijn tijd als speler, analist en liefhebber. 

5. Sofie van den Enk, Tom Kleijn en Sybrand Buma over Trump vs. Clinton

De verkiezingsstrijd in Amerika is in volle gang. Afgelopen week was het tweede grote debat. Jeroen blikte er op terug samen met  Amerikadeskundigen Tom Kleijn en Sofie van den Enk en CDA-leider Sybrand Buma.
Meer van Pauw zien? Neem dan een kijkje op de site!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar