BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

First Dates | Aflevering 5 in GIFjes: Oesters & Ronnie Flex

27 sep 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
4 - match made in heaven <3 = eens
Liefde, liefde, liefde! Elke dinsdag zit ons First Dates restaurant ramvol zenuwachtige singles. En elke week is het weer spannend. Hebben we een match? Zien we daar een klik? En… wordt dat ongemakkelijke gesprek nog wat? En ja, ook deze week kwam werkelijk waar álles weer voorbij. Onze serveersters hebben goed voor je opgelet. En hebben weer, voor jou, First Dates in 7 GIFjes!

Het ‘WAUW’ gevoel

Christian is student, YouTuber, model en single.  En dat vindt ie eigenlijk best prima. Maar toch heeft ie zich opgegeven voor ons programma. Waarom? “Ik heb wel weer zin om een relatie te hebben, want dat ‘WAUW’ gevoel is heel fijn om te hebben.” Hij is relaxt, benieuwd, maar er vooral ontzettend klaar voor. Let’s go!

Een balletje stoten

Ellen is hartstikke vrijgezel. En daar hartstikke klaar mee. Maar haar Cupido heeft de mensenkennis van een klopboor. “Ik word snel verliefd. Maar de mannen waar ik op val zijn bezet, hebben geen interesse of zijn homo.” Ze ontmoet Danny. Na wat ongemakkelijke aftastende vragen hebben zij hun match gevonden: biljarten! “Dan kunnen we een keer een balletje stoten.” Alweer: let’s go!

Nikita’s droomvrouw

Nikita zoekt een gelukkige vrouw met een fijne energie. Nikita krijgt zeshonderd keer zoveel. Hij weet níet waar hij het moet zoeken. En steeds als hij denkt dat het niet beter kan trekt Charmaine weer een nóg fantastischer konijn uit haar fabuleuze hoed.  Déze vrouw... Déze man… als dat geen… tweede date wordt?

Eline hartje Ronnie Flex

Oké, ze is dan misschien niet zo’n standaard 16-jarige Ronnie groupie. Maar ze is wel FAN. Met hoofdletters. En ook duidelijk in haar voorwaarden. Hoé leuk de date ook is. Christian moet Ronnie wel leuk vinden. Anders kan ze niet met hem hangen. En trouwen. …Wat?!

Nikita’s droomvrouw deel 52

Terug naar Nikita. Deze man heeft de avond van zijn leven. Zijn kaak steunt inmiddels op zijn toetje. En Charmaine vertelt vrolijk verder. Ze houdt van gamen, kan monteren, ze is slim, geduldig, verstandig, oh ja en ze maakt in haar vrije tijd erotische minifilms. Kan iemand Nikita aan het zuurstof leggen? 

Oesters klappen

Oesters, je kan er van alles van vinden. Maar je móet ze een keer geproefd hebben. Arnouds date Thomas dus ook. Na wat roeren in dat slijmerige goedje is het dan zo ver. “Gewoon kauwen en slikken.” Het hele restaurant houdt haar adem in. Zijn blik vreest het ergste. Maar niets blijkt minder waar… “Dit is eigenlijk best lekker!” 

Proost op de liefde

Terwijl de dates nog even nagloeien van hun avondje trekt het First Dates team een flesje open. Wát een avond. Wát een dates. En wát een feest dat we dit élke dinsdag mogen doen. Tot volgende week!   

Hele aflevering kijken? Yes!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar