Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Nu kun je écht terug op Hyves

  •  
01-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1080 keer bekeken
  •  
hyves
Nadat Arjen Lubach in zijn programma had opgeroepen om Facebook te verlaten, werd ineens veelvuldig geroepen dat Hyves terug moest komen. Het legendarische Nederlandse sociale media-platform dat van 2004- 2013 furore maakte, tot Facebook het stokje overnam. Nu is het platform terug!
Twee weken geleden lieten we je nog zien hoe je je oude Hyves-pagina weer terug kunt vinden . Het inspireerde een groep enthousiaste vrienden om de oude site helemaal na te bouwen. Tot het pimpen van je profiel met lelijke lettertypes en felle achtergronden aan toe. Krabbels, gadgets, de dansende banaan en een gruwelijk lelijke oranje website, eindelijk allemaal weer terug! 
Eén probleem: De oude site hyves.nl is natuurlijk nog steeds van de vorige eigenaar. Eén letter veranderen en de site kon live: www.hyven.nl .
En met succes! Het hele internet ontploft, iedereen maakt weer profielen aan, en de website ligt er ondertussen al regelmatig uit omdat ze het aantal bezoekers niet aan kunnen. Iedereen wil de dansende banaan weer zien!
Aan wie schrijf jij een krabbel vol met glitterplaatjes? Ga naar: www.hyven.nl !
(Het is nog niet helemaal duidelijk of de site tiptop beveiligd is, hou daar dus rekening mee!)
PS: kom 27 oktober naar het eerste  BNNVARA Festival  op de Westergas in Amsterdam! ( info )
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.