Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Films en series voor de thuisblijvers

  •  
17-08-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
160 keer bekeken
  •  
Deadwind x Flikken Gent
Foto: Deadwind x Flikken Gent
Het weekend is bijna voorbij. En dat is jammer. Maar in ieder geval genoeg reden om je week te beginnen met een reeks kijktips! Speciaal voor de mensen die nog wel een leuke film of serie kunnen gebruiken heeft de Lagarde de nieuwste films en series op een rij gezet.
Disenchantment
(Netflix) 
Animatieserie van Matt Groening (The Simpsons, Futurama) over een losbandige prinses (stem van Abbi Jacobson uit Broad City) die leeft in het magische koninkrijk Dreamland.  Bekijk de trailer .
To All the Boys I've Loved Before
(Netflix) 
Romantische film over de 16-jarige Lara (Lana Condor) die ontdekt dat haar nog nooit door iemand gelezen liefdesbrieven op mysterieuze wijze verstuurd zijn.  Bekijk de trailer .
Magic for Humans
(Netflix) 
Illusionist en komiek Justin Willman begeeft zich op straat onder de mensen, die hij verrast met onverklaarbare goocheltrucs. Zo haalt hij een vogelspin uit een smartphone.  Bekijk de trailer .
El Autor
(Netflix) 
Tragikomische film uit Spanje. Een beginnend schrijver zit muurvast met zijn nieuwe boek. Hij besluit de levens van zijn buren te manipuleren, zodat hij eindelijk weer iets heeft om over te schrijven.
Stay Here
(Netflix) 
Realityshow over het renoveren van woningen. Designer Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer tonen huiseigenaren hoe je een tijdelijke huurwoning omzet in een winstgevend juweeltje.
De Mannen van Dokter Anne
(Videoland) 
Romantische en komische serie van Net 5. De jonge arts Anne (Noortje Herlaar) komt te werken in het ziekenhuis van haar vader, waar ze een aantal interessante mannen treft.
All or Nothing: Manchester City
(Amazon Prime) 
Een kijkje in de keuken bij voetbalclub Manchester City, de huidige kampioen van de Premier League. Een jaar lang werd de selectie van dichtbij gevolgd.  Bekijk de trailer .
The Investigator: A British Crime Story
(Netflix) 
Tweede seizoen van de docu-serie die werd omschreven als het Britse antwoord op Making a Murderer. Nu worden de zogenoemde 'World's End Murders' onderzocht. 
Flikken Gent
(Vanaf maandag 20/08, Videoland) 
Alle seizoenen (127 afleveringen) van Flikken Gent komen maandag naar Videoland. De Vlaamse politieserie was de voorloper van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam.  Lees hier meer .
Deadwind
(Vanaf donderdag 23/08, Netflix) 
Finse 'nordic noir' die in eigen land werd vergeleken met de Deense tv-hit The Killing. Agente en kersverse weduwe Sofia Karppi (Pihla Viitala) probeert een moord op te lossen.  Lees hier meer .
Great News , seizoen 1
(Vanaf donderdag 23/08, Netflix) 
Komische serie van de makers van 30 Rock en Unbreakable Kimmy Schmidt. Een verslaggeefster krijgt op haar werk plots te maken met een nieuwe stagiaire: haar eigen moeder.  Lees hier meer .
Follow This
(Vanaf donderdag 23/08, Netflix) 
Serie korte documentaires. De verslaggevers van de website BuzzFeed doen onderzoek naar verschillende onderwerpen, van lollige internethypes tot veilige gebruiksruimten voor drugsvers.

Meer over:

misdaad, film, serie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.