Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Das pech, oma weg | Baby Te Huur

7 dec 2016
  •  
leestijd 1 minuten
Schermafbeelding 2016-12-06 om 08.42.58
En het was de aflevering van… de bonte avond! Oftewel een aflevering bomvol genotsmomentjes voor de Twitterende kijker. Hierbij weer de hoogtepuntjes op een rij!  
Net als elke week had iedereen weer netjes z’n wekker gezet. De slofjes aan. En het bier koud.
Deze week nemen de koppels afscheid van hun tiener. Maarrr, niét voordat er een heuse bonte avond op touw werd gezet. En zoals we allemaal (helaas) weten moet je daar shit voor voorbereiden. En daar vallen wenkbrauwen ook onder. Aldus Phil.
Goed, uiteindelijk was het zover. De bonte avond! Maar stiekem is dat toch wel eng. Om opeens zo in de spotlight te staan. Wacht… wat?
Gewoon in standje niks doen en kijken zit er niet meer in. Nee, als je Baby Te Huur kijkt is het op Twitter tijd voor… Bingo! Wel jammer dat de heren van PSV niet even konden wachten tot we ons potje af hadden.
 Terwijl er druk afgestreept wordt op de kaart, nemen de koppels afscheid van hun tieners. En maken ze zich klaar voor de laatste generatie in het geheel… de oma’s en opa’s! Vooral Mel kon niet wachten tot ze kwamen! Zodra ze gezellig met omi op de bank zat werd het… stil. #feest
En dat lag niet aan oma. Mel was gewoon moe. Dus vroeg ze of het oké was om haar middagdutje te doen.
En de rest is geschiedenis… ;)
Das pech, oma weg
Aflevering helemaal terugkijken? Dat kan hier!
AFLEVERING 7