BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Matthijs van Nieuwkerk wint Ere Zilveren Nipkowschijf

20 mei 2020
  •  
leestijd 1 minuten
Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

© Benjamin Kamps

In het jaar dat De wereld draait door ermee ophoudt, ontvangt Matthijs van Nieuwkerk de belangrijkste oeuvreprijs van een vakjury.

Matthijs van Nieuwkerk ontvangt dit jaar de prestigieuze Ere Zilveren Nipkowschijf. De prijs is een ereprijs, onderdeel van de Zilveren Nipkowschijf die jaarlijks door een vakjury van tv-critici wordt uitgereikt. Over de winnaar van de Zilveren Nipkowschijf 2020  is nog niet besloten, maar twee van de drie genomineerden zijn in ieder geval programma's van BNNVARA: Oogappels en Frontberichten.
Het tweede seizoen van de serie Oogappels is nu geheel terug te zien op NPO Start.  Een derde seizoen is inmiddels bevestigd (lees hier meer). Frontberichten stopt 31 mei, na de laatste aflevering volgt direct speciale studio-uitzending van een half uur. Daarin ontvangt Astrid Joosten diverse vloggers uit de reeks (lees meer). Frontberichten-maker Geertjan Lassche was alvast blij met de nominatie:
De winnaar wordt 25 juni bekendgemaakt.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar