Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Man opgepakt nadat hij vertelde dat Kerstman nep is

  •  
10-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
277 keer bekeken
  •  
kerstman_daglicht
De meeste kinderen komen er op hun achtste achter dat Sinterklaas en de Kerstman een leugen zijn. Je hart is gebroken omdat je al die jaren bent voorgelogen door bijna iedereen om je heen. Een Amerikaanse man was waarschijnlijk zo getraumatiseerd door deze leugen, dat hij het voor anderen alvast vroegtijdig wilde verpesten.
De 31-jarige man is afgelopen zaterdag in de Texaanse stad Cleburne opgepakt nadat hij tijdens een kerstontbijt de kerk binnendrong. Hier begon hij nietsvermoedende kinderen te vertellen dat de Kerstman nep is.
De man, Aaron Urbanski, wilde de kerk, waar ook een Kerstman aanwezig was, niet verlaten, de sfeer van het kerstontbijt had dat waarschijnlijk al wel gedaan. De politie moest ter plaatse komen om hem mee te nemen. Er stonden ook nog drie anderen ‘anti-Kerstman activisten’ buiten te protesteren Deze werden niet aangehouden omdat ze geen overlast veroorzaakten.
De burgemeester van het stadje reageerde via Facebook op het incident. “De demonstranten wilden vast steenkool in hun sok. Kom niet aan de kerstman.”
Waarom de demonstranten tegen de Kerstman zijn en of de kinderen er nog steeds in geloven, is niet bekend. Hopelijk hebben ze wel allemaal een leuke kerst, al dan niet in de gevangenis vanwege een gênante reden.
Tot zo ver het daglicht van vandaag. 
De Kerstman mag dan misschien niet echt zijn. Pikachu  is dat misschien wel.

Meer over:

kerst, kerk, geloof
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.