Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Maak van jouw zondag een bingedag met deze kijktips van De Lagarde

  •  
02-09-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Vikings2
Foto: Vikings
Het is weer zondag! En dat betekent weer lekker urenlang stevig bingewatchen. De Lagarde heeft daarom speciaal voor jou de beste kijktips van de week samengesteld.
Ozark, seizoen 2 
Duister misdaaddrama met Jason Bateman en Laura Linney. In het tweede seizoen van de serie stuurt het drugskartel een meedogenloze advocaat (Janet McTeer) op het echtpaar af.  Bekijk hier de trailer
Paradise PD
De   animatieserie Paradise PD is een soort variant op Brickleberry, alleen nu met politieagenten in plaats van parkwachters. Tom Kenny en David Herman zijn ook opnieuw te horen.  Bekijk de trailer .
Ultimate Beastmaster , seizoen 3
(Netflix)
Honderd atleten uit negen verschillende landen proberen de ultieme hindernisbaan The Beast te bedwingen. Sylvester Stallone is één van de producenten van de realityshow. Bekijk de trailer .
The Comedy Lineup , seizoen 2
(Netflix)
Tweede reeks afleveringen van de serie waarmee Netflix aanstormende komieken een podium biedt. Elk nieuw talent krijgt een blok van 15 minuten om zijn beste materiaal te presenteren.
Las Leyes de la Termodinámica
(Netflix)
In deze Spaanse film gebruikt een natuurkundige de wetten van thermodynamica om romantiek te beschrijven, maar als hij zelf liefde vindt blijken zijn theorieën niet te kloppen.
Jack Ryan
(Amazon)
Na vijf films en vier verschillende acteurs mag de door Tom Clancy bedachte Jack Ryan het nu proberen in een tv-serie. Hij wordt gespeeld door John Krasinski ( The Office ).  Bekijk de trailer .
Outlander , seizoen 3
(Netflix) 
Het derde seizoen was voorheen enkel te zien bij Ziggo, maar komt nu ook naar Netflix. In de serie beleeft een tijdreizende verpleegster een romance met een Schotse strijder. Lees de  recensie .
Once Upon a Time , seizoen 7  
(Netflix)
Het zevende seizoen van Once Upon a Time was in Nederland al beschikbaar bij twee aanbieders (Ziggo en Videoland), maar de afsluitende reeks komt zaterdag ook nog naar Netflix.
La Catedral del Mar
Eerste seizoen van de Spaanse dramaserie. In het Barcelona van de 14e eeuw is een horige vastberaden om vrijheid en rijkdom te bereiken, waarbij hij echter stuit hij op minachting van de adel.
Enlightened
(Ziggo)
Na Big Little Lies en The Tale is Laura Dern straks ook op Ziggo te zien in beide seizoenen van Enlightened . Ze speelt een vrouw die na een inzinking haar leven weer oppakt.  Bekijk de trailer .
Vikings , seizoen 4B  
(Ziggo)
De laatste tien afleveringen van het vierde seizoen over de vikingen ontbraken nog op Ziggo, maar worden alsnog aan het aanbod toegevoegd. Lees onze  recensie  van de historische dramaserie.
Familie Kruys S04
(RTL4 en Videoland)
Het tweede seizoen van de serie met Linda de Mol gaat zondag in première op RTL 4 en start dan tevens op Videoland. Het derde seizoen eindigde vorig jaar met een cliffhanger.
Devious Maids
(maandag 03/09, Videoland en Ziggo)  
Verplichte kost voor de fans van de serie Desperate Housewives . In Devious Maids volgen we een aantal huishoudsters in Beverly Hills. Alle vier de seizoenen nu bij Ziggo en Videoland.
Greyzone
(maandag 03/09, NPO) 
Scandinavische thrillerserie die zich graag wil meten met Homeland. Drone-ingenieur Victoria Rahbek (Birgitte Hjort Sørensen uit Borgen) raakt plots betrokken bij een terroristische plot.  Bekijk de trailer .
Wanderlust
(dinsdag 04/09, BBC) 
Nadat haar seksleven is ingedut stelt Toni Collette aan haar man voor om met andere mensen te experimenteren. De erotische dramaserie komt in oktober overigens ook nog naar Netflix.  Bekijk de trailer .
Midsomer Murders , seizoen 20
(woensdag 05/09, NPO) 
Alweer twintigste jaargang van de Britse misdaadserie. Tom Barnaby (John Nettles) en Jamie Winter (Nick Hendrix) krijgen deze keer gezelschap van patholoog Fleur Perkins (Annette Badland).
Blindspot, seizoen 3
(donderdag 06/09, Veronica)  Het derde seizoen van de actieserie Blindspot is vanaf donderdag te zien in Nederland. In de derde reeks worden nieuwe tatoeages ontdekt, die nu ook geheimen van de FBI onthullen. Bekijk de trailer .

Meer over:

kijktips, film, serie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.