Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Lievelingsdingetjs in de POLERTIEK app

13 mrt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
kieskompas
Ja, hallo en welkom bij de lievelingsdingetjs uit de POLERTIEK app. Jij dacht. ‘Ik heb die POLERTIEK app gedownload. Klaar.’ Beetje waar wel. Maar toen wist je nog niet van deze lievelingsdingetsj. Want je kan de POLERTIEK app voor vet veel dingen gebruiken. Polertiek dingen. En je moeder irriteren. Want soundboardsj. Oke komtie: 

Wijsneuzen

Kieskompas ingevuld. Einde bericht. Nou mooi niet he. Want je wil meer. Zoals nóg meer lezen over de polertici. Je klikt op een van de hoofdje. Poef. Informatie. Kan je een beetje de wijsneus uithangen op een feessie. Of in de schoolpauze. Meisjes inpalmen, want die vinden mannen die dingen van polertiek weten sexy. 

Niet knikkeren

Je kan ook aan je vriendjs laten zien op welke polertici je boos bent. En op welke onboos. Extra groot en bovenaan staan de mega klootzakke. Daar wil je dus echt dus echt niet mee knikkeren. Oh én, als je vriendsj ook kieskompassie doen, kan je discussiëren enzo. Lache wel. 
kieskompas

Land redden

Je kan het kieskompas hondermiljoenmiljard keertjs doen. Waarom wil je dat? Slimme vraag. Makkelijk antwoord: je krijgt iedere keer weer een oorkonde. En dan kan je bij iedereen opscheppen dat je bezig bent met de toekomst van ons land. Doei opscheppen over veel geldsj. Opscheppen over je polertieke mening is de nieuwe shit. 

Onbeperkt kerfetti

Het is keihard aan het regenen, bier is op of je moet naar je schoonmoeder? Ja best wel kut. Maar niet met de POLERTIEK app. Daarmee kan je altijd feessie bouwen. Hoef je alleen je telefoon voor te schudden. Lekker héééél de dag kerfetti op je scherm. Probleem opgelost.

Anderen partijtsj

Vergeet ook de minipartijtsj niet. Die verdienen ook kerfetti. Stel je hebt het kieskompas ingevuld. En bent nog niet blij. Dan kijk je in dit lijstje. Deze minipartijtsj zitten nog niet in de Tweede Kamer maar willen wel een zeteltje happen. Ze doen verdomme niet voor spek en bonen mee.  

Mijn mening

En ohja, weet je zeker dat jij je mening hebt achtergelaten? Want dan weten wij wat jij allemaal denkt. Is handig. Heeft dat eindeloze gezeik van je eindelijk nut. Want jouw mening is belangrijk. Dan kunnen wij dat mooi vertellen aan polertici. Wordt ons land duizendmiljard keer beter. Leuk toch?

Broccerlie

In welke app op je telefoon kan je kiezen broccoli AAN/UIT? Noem er een paar dan! Lukt je niet hè. Nee daarom dus de POLERTIEK app. Vet leuk, kan je broccerlie aan en uit zetten. Om je een persoonlijke ervaring aan te bieden, da’s namelijk echt zó 2017. 

Soundboardsj

JA HALLOOOOOOOOOOOO. Last but not liest kan je altijd lekker je moeder irriteren met het soundboardsj. Is lachen toch? Vooral de blokfluit gaat lekker.