BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Lenette van Dongen onder je kerstboom

26 dec 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
lenette_van_dongen

Mocht het je ontgaan zijn: het is kerst. En dat extra sterke glaasje chocolademelk met een liter glühwein smaakt natuurlijk nóg lekkerder met de beste shows van je favoriete cabaretiers. Zo kom je de feestdagen wel door.

Daarom hebben we vanavond, op tweede kerstdag, speciaal voor jou cabaretière Lennete van Dongen onder de kerstboom gelegd. Of nou ja, ze verschijnt op tv. Want vanavond zenden we haar theatershow ‘Tegenwind’ uit om 20:30 op NPO 1. Voor iedereen die haar show gemist heeft of gewoon nóg een keer wil zien. En dat wil je. 
"Na dertig jaar lust en last, mode en meningen, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat Lenette huis en haard in de grote stad om in een dorp dichtbij zee haar rust te vinden. Terug naar de natuur. Maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger? Vindt ze haar ZEN? Of houdt ze haar ZODEMIETER OP? Cabaretière, presentatrice, zangeres Lenette van Dongen laat in haar tiende voorstelling Tegenwind als geen ander de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht."
Lenette heeft zo haar bevindingen over kerst. Nou, noem het maar vooral frustraties. 

Lenette van Dongen over kerst

Word al lekker warm van deze kleine sneak peak? 'Tegenwind' van Lenette van Dongen zie je vanavond om 20:30 uur op NPO 1!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar