Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

LEIDEN ZET SYRISCHE VLUCHTELING OP STRAAT EN MARIJTIE KETENT ZICHZELF VAST | #BOOS S02E15

19 mei 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Emad is boos. Op de Gemeente Leiden en Portaal. Emad is een vluchteling uit Syrië. En woont in een huis in Leiden. Nu gaat de hoofdhuurder van dit huis weg, en moet Emad ook uit dit huis van Portaal. Gelukkig is daar dan altijd nog de gemeente, die dit soort mensen kan helpen om een nieuwe woonruimte te vinden. Maar voor Emad hebben ze niks, en komt hij dus binnen 2 maanden misschien op straat te staan. Dus, weet jij nog een oplossing voor Emad? Ken jij iemand met een kamer over, ben je één van die BN’ers die ooit riep: ‘ik zou een vluchteling in huis nemen’? Mail naar boos@bnnvara.nl of gebruik #huisvooremad
Wil je je aanmelden voor de BNNVARA Academy? Dat kan hier: https://academy.bnnvara.nl/
Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar boos@bnnvara.nl
In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

Meer over:

, , ,