Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Klem op de bank voor KLEM

23 nov 2016
  •  
leestijd 1 minuten
klem header
Groot nieuws: de nieuwe dramaserie komt nóg eerder dan gepland op tv! De serie is niet pas 9 februari te zien, maar is vervroegd naar 19 januari 2017. Ga jij elke donderdagavond om 20.30 uur KLEM voor je buis zitten?

Wat is KLEM?

KLEM is de nieuwe spannende dramaserie van de makers van Overspel en Vuurzee met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. In de serie speelt Barry Atsma de keurige weduwnaar Hugo die een hoge baan heeft bij de Belastingsdienst. Met zijn twee dochters leeft hij een rustig leven. Echter verandert dit alles wanneer zijn jongste dochter hartsvriendinnen blijkt te zijn met de dochter van de beruchte crimineel Marius. Doordat de levens van de twee vriendinnen zo hecht verbonden zijn, raken ook de levens van hun vaders meer en meer met elkaar verweven met alle noodlottige gevolgen van dien. Jacob Derwig vertolkt de rol van Marius. Georgina Verbaan is te zien in de rol van Kitty, de vrouw van crimineel Marius. 
VARA zendt vanaf 19 januari 2017 de dramaserie KLEM op NPO 1 uit. Elke donderdag om 20.30 uur kun je van de serie genieten! Kijk verder op de site van KLEM.