BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Begin je bingewatch-sessie met deze kijktips

12 aug 2018
  •  
leestijd 2 minuten
De Lagarde Debby Ryan
Foto: Insatiable 
Het weekend is bijna voorbij. En dat is jammer. Maar in ieder geval genoeg reden om je week te beginnen met een reeks kijktips! Speciaal voor de mensen die nog wel een leuke film of serie kunnen gebruiken heeft de Lagarde nieuwe kijktips.
Insatiable
(Netflix) 
Controversiële komedieserie van Lauren Gussis (Dexter) waarin de ooit zwaarlijvige Patty (Debby Ryan) na een drastische transformatie besluit wraak te nemen op haar oude pestkoppen. Bekijk de trailer.
All About the Washingtons
(Netflix) 
Rev Run doet zijn realityshow Run's House nog eens dunnetjes over als sitcom op Netflix. Hij speelt een hip hop-artiest die thuis voor de kinderen moet gaan zorgen.  Bekijk de trailer .
La Casa de las Flores
(Netflix) 
Netflix Original uit Mexico. In deze zwarte comedyserie probeert een rijke vrouw de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man een boekje open heeft gedaan.
Afflicted
(Netflix) 
Verbijsterende symptomen, omstreden diagnoses en zeer kostbare behandelingen. In deze documentaireserie gaan zeven mensen die kampen met een chronische ziekte op zoek naar genezing en antwoorden.
The Package
(Netflix) 
Komische tienerfilm waarin een kampeertripje uit de hand loopt, waarna één van de tieners zijn 'meest waardevolle' bezit verliest en de hele meute zich naar het ziekenhuis moet haasten.  Bekijk de trailer .
Demetri Martin: The Overthinker
(Netflix) 
Na Live (At the Time) is dit de tweede Netflix-special van komiek Demetri Martin. Met zijn kenmerkende oneliners mijmert hij over donuts, honden, sportcafés en agressieve letters.
Zion
(Netflix) 
Korte documentaire over het onwaarschijnlijke leven van Zion Clark, een tiener die werd geboren zonder benen. Na jarenlang bij pleeggezinnen gewoond te hebben, volgt hij zijn roeping om worstelaar te worden.
Ordeal by Innocence
(Amazon) 
Driedelig moordmysterie van de BBC dat nu ook te zien is bij Amazon. De  Agatha Christie -verfilming draait om de moord op een rijke erfgenaam met vijf adoptiekinderen.  Lees de recensie .
Gouden Bergen
(Videoland) 
Dramaserie waarin zes welgestelde vrouwen dreigen af te glijden naar het randje van de afgrond, omdat hun mannen er een puinhoop van maken. Alle tien de afleveringen zijn nu beschikbaar.
All Night
(Videoland) 
Komische tienerserie afkomstig van de Amerikaanse VOD-dienst Hulu. Een stel net geslaagde leerlingen organiseert een uitbundig feest, waarbij niemand gedurende twaalf uur de locatie mag verlaten.
Insecure , seizoen 3
(maandag 13/08, Ziggo) 
Derde seizoen van de komische dramaserie van Issa Rae, die ook zelf de hoofdrol speelt. Vanwege geldgebrek is ze inmiddels in huis gaan wonen bij haar ex-vriend Daniel (Y'lan Noel).  Bekijk de trailer .
Veel bingewatch plezier!

Meer over:

kijktips, film, serie

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar