NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Kijk nu: First Dates Hotel - Aflevering 6

1 aug 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Een hotel vol vrijgezellen. En camera's. In First Dates Hotel - variant op First Dates - kijk je mee hoe tientallen vrijgezellen aan het daten slaan. Ze verblijven allemaal in het First Dates Hotel, waar ze een frisse duik kunnen nemen in het zwembad, drankjes kunnen drinken aan de bar en op diner dates gaan met de voor hun uitgekozen date. 
In de zesde aflevering van First Dates Hotel gaat Jordan die een hersentumor overleefde op date met mede christen Amy. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-jarige schoenenverzamelaar Mel ontmoet Paul, die op zoek is naar een dame om zijn gebroken hart te helen.
Heb je de vorige afleveringen gemist? No problemo. Kijk het hier allemaal terug. En kijk de komende afleveringen elke dinsdagavond om 22:35 op NPO3. 

Meer over:

, , , , ,