BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Jan zoekt ondernemers | Geef je op!

7 jun 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2017-06-07 om 13.00.32
Belasting betalen: leuk hebben ze het nooit kunnen maken. Behalve dan voor de grote bedrijven en allerrijksten. Die hoeven namelijk niet te dokken.
Van Starbucks tot Ikea, van Lionel Messi tot Jackie Chan. Met slimme trucs weten ze miljarden euro’s uit de vingers van de fiscus te houden. En wie betaalt de rekening? Juist: jij en ik.
Maar wat de multinationals en rijken kunnen, kan Jan Modaal dat niet ook? In mijn nieuwe programma Jan de Belastingman ga ik op zoek naar een manier waarop midden- en kleinbedrijven op volkomen legale wijze belastingvrij door het leven kunnen.
Hier heb ik jullie bij nodig. Eigenzinnige, dappere en niet al te grote ondernemers die best een beetje boos zijn over de oneerlijke verdeling in belastingland. Ik doe het speurwerk, jij kan kosteloos instappen. De winst: een fikse belastingkorting , een boost voor je merkwaarde, gratis advies en je komt op TV.
Dus: ben jij die ondernemer die deze winst wel ziet zitten? Stuur me dan een mail ( jandebelastingman@bnnvara.nl ) met de volgende gegevens:
- Naam
- Leeftijd
- Naam onderneming
- Contactgegevens
- Werkzaamheden onderneming
- Aantal werknemers
- Korte motivatie
Filmpje. Nog een keer. Gewoon omdat het kan.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar