BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Jan wordt vader! | #nooitmeerslapen

22 jun 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Jan
Jan krijgt een kloon. Niet voor een nieuw Proefkonijnen-experiment. Nee-hee! Over negen maanden krijgt hij écht een mini-monstertje van zichzelf. Jan wordt namelijk vader!
Laat de eierstokken maar rammelen en pop die cerfettikanonnen. Jan waagt zich aan zijn grootste beproeving ooit: hoe voedt hij een kind op? Zijn eigen kind nog wel. Oh boy, dat wordt nog wat. Of eigenlijk een meisje. Want Jan krijgt een dochtertje!

Help! Mijn Jan wordt babysusser

Het is best gek eigenlijk. Je kunt tegenwoordig makkelijker vader worden, dan je rijbewijs halen. Maar een papa-papiertje als wapperend bewijs dat je een kind kan verzorgen? Dat zou nog best handig zijn. Hoe gaat Jan dit doen?
Jan
Gelukkig past op elk wortelprutpotje een dekseltje. En een luier is ook zo verwisseld. Eén ding staat vast. Jan wil de beste vader ooit worden. Daarom gaat hij in zijn nieuwe programma Jan Wordt Vader op zoek naar zijn innerlijke (baar)moeder.

Oma weet raad

Hij heeft alleen geen idee waar hij moet beginnen. Daarom heeft hij jouw hulp hard nodig. Dus zet de koffie klaar. Pak er een moederkoekje bij. En verzamel al je taaie tantes, wijze omaatjes, vaders en andere ervaringsdeskundigen. En denk out of de babybox om Jan erdoorheen te slepen.
Stuur jouw tips, vaderhacks en papa-pufcursussen naar janwordtvader@bnnvara.nl. En laat Jan weten hoe hij de beste vader van Nederland wordt!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar