Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Hitje van Arjen Lubach & Bassie en Adriaan boven wereldvrede

6 apr 2018
  •  
leestijd 1 minuten
basie

Prachtige stukjes internet, verzameld in een artikeltje: het internethoekje. Deze week onder andere Arjen Lubach die dé plaat voor Tweede Paasdag uitbracht, Bassie & Adriaan die het wonnen van wereldvrede én de mooiste commercial die je ooit hebt gezien.

  Mark + Rámon willen Bassie & Adriaan op Netflix
Wereldvrede? Nee joh. Op het moment van schrijven wil 89% van de 3600 stemmers liever Bassie & Adriaan terug op Netflix. Definitly de allerbeste uitslag voor een poll ooit.
Tweede Paasdag had geen eigen liedje dus redde Zondag met Lubach de dag
Alle feestdagen hebben een liedje: van zwarte zaterdag tot tweede kerstdag. Maar arme, arme tweede paasdag niet. Dus schoot Zondag met Lubach te hulp. Wél jammer: nergens te vinden op een Spotify, Deezer, Apple Music of whatever.
De allermooiste commercial óóit gemaakt
Een bepaald merk met een stukje fruit bracht een slimme speaker uit. Daarvoor brachten ze een commercial uit en die heeft het internet gewonnen.
En dan het mooiste: het is écht
Niets montages, effecten: die commercial zijn gewoon mensen die rennen achter muren in combinatie met awesome dans, mooi licht en een goeie storyline.
Bagel heads
I'll just leave this here. Tot volgende week!

Meer over: