Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Het Nachtkastje: hoe hebben twee meisjes seks met elkaar?

  •  
27-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3822 keer bekeken
  •  
1920_-persfoto2

De seksuele voorlichting voor meisjes die seks hebben met meisjes schiet nogal tekort. Daarom nemen Hanna van Vliet (ANNE+) en Raïsha Zeegelaar (Spuiten & Slikken) je mee naar de slaapkamer, in augmented reality. Zodat jij in de veilige omgeving van je eigen slaapkamer kan zien én horen hoe de eerste keer met je vriendin kan gaan.  

'Let's talk about seksuele voorlichting, want ik kan me eigenlijk helemaal niks herinneren van mijn seksuele voorlichtingslessen op de middelbare school, vertelt Hanna van Vliet. 'Behalve dan dat ze gingen over een man en een vrouw en dat je eigenlijk überhaupt beter geen seks kon hebben; want ik was waarschijnlijk direct zwanger of had een soa. Het ging in elk geval nooit over genot of consent. En al helemaal niet over hoe ik seks zou kunnen hebben met een ander meisje.' Dat moet echt anders. 'Daarom hebben wij de eerste seksuele voorlichtingsles in augmented reality gemaakt waarin je als meisje kan leren hoe je seks kan hebben met een ander meisje.' Namelijk: Het Nachtkastje. 'En we laten je ook nog zien hoe de vulva in elkaar zit.'

Klik op de link hieronder:

Ben jij een man die seks heeft met mannen?

Ook voor jou heeft Spuiten en Slikken een Nachtkastje. 

Tijdens seksuele voorlichting op de middelbare school leer je meestal alleen over seks tussen een man en een vrouw. Maar hoe doen twee queer mannen het op een fijne en veilige manier met elkaar? In Het Nachtkastjenemen Jurre Geluk en Jamaal Hussein je mee naar de slaapkamer in augmented reality. Daar kun je seks tussen twee mannen van alle kanten zien en leer je over condooms, online daten, chemseks en klysma's. Je bepaalt zelf wat je wil leren en vanuit welk perspectief je wil kijken. Allemaal vanuit je eigen slaapkamer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.