Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Het Lagerhuis is terug

20 feb 2017
  •  
leestijd 1 minuten
lagerhuis
Een dwarsdoorsnede van de samenleving. Dat was  Het Lagerhuis . Van 1997 tot 2005 ging onder leiding van Paul Witteman de gewone man in discussie met elkaar én politici over maatschappelijke en politieke stellingen. Hard ging het er aan toe, maar gelukkig ook vaak met een knipoog en de nodige dosis humor. Speciaal voor de verkiezingen keert  Het Lagerhuis terug. Vier maandagen lang, op het tijdstip van DWDD gaat een nieuw panel in discussie over de kwesties die een rol spelen bij de aankomende verkiezingen.

Afgelopen vrijdag kregen we al een voorproefje:

Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook één op één. Lodewijk Asscher en Henk Krol gaan met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de uitzending daarna kruisen Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. Vervolgens staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.

DWDD Heimwee: Het Lagerhuis is op 20, 27 februari, 6 en 13 maart te zien in DWDD om 19.00 op NPO1.