Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Het beste van Kassa

25 feb 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Kassa4feb
Het is zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Kassa ! Voordat je vanavond weer naar een nieuwe uitzending kijkt, blikken we eerst nog even terug op de 5 beste fragmenten van februari. 

1. Veel onrust door verbod op asbestdaken

Asbestdaken zijn een groot probleem. De overheid wil dat alle asbestdaken voor 2024 geruimd worden. Maar voor wie zijn de kosten?

2. Verwijderde bestanden plotseling terug in clouddienst Dropbox

Gebruikers van de clouddienst Dropbox kregen bestanden terug die zij jaren geleden al verwijderd hadden. En dat terwijl Dropbox beweert  bestanden niet langer dan 30 dagen te bewaren. 

3. Verpakkingen van snacks in de bioscoop worden steeds groter

Je herkent het vast als je naar de bioscoop gaat, voordat je bij de zaal aankomt moet je eerst langs grote hoeveelheden eten en snoep. Als je iets wil snacken kan je alleen kiezen uit een mega-verpakking. En deze verpakkingen worden steeds groter. 

4. Honderden klanten ontvangen geen tablet van Ziggo

Mensen die zich in september en oktober 2016 hebben aangemeld voor het Ziggo Alles-in-1 pakket konden kiezen voor een korting of een welkomstcadeau, namelijk een Huawei MediaPad T1 7.0 tablet cadeau t.w.v. 100 euro. Honderden klanten kozen voor het laatste maar ontvingen het cadeau van Ziggo niet. 

5. Onbewust bellen naar peperdure 0900-nummers

Als je op Google het nummer van de klantenservice van een bepaald bedrijf zoekt kun je  nietsvermoedend terechtkomen bij een dure 0900 doorverbindservice. En voor deze service betaal je de hoofdprijs. 
Kijk vanavond, 25 februari, naar Kassa om 19.05 uur op NPO 1. En hier vind je alle andere fragmenten.