BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

'Hallo, met Raven van de televisie'

19 jul 2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Klaslokaal
'Hoe goud zou het zijn om Raven van Dorst een eigen programma te geven?' Ik weet niet welke zuiplap met dit idee kwam, maar je verdient een klein lintje. Het doet me pijn als ik bedenk hoeveel briljante ideeën er zijn blijven hangen in de lampen van alle bruine kroegen wereldwijd. Formats en series die daardoor nooit jouw ogen hebben gestreeld. 
Maar het idee om Raven met een camera op pad te sturen is dus niet gesneuveld in de soos. En dat is heel leuk. Want nu hebben we Geslacht! Het programma waarin Raven op zoek gaat naar de betekenis van gender anno 2017. En fuck, wat zijn we trots op het resultaat.
Wat doe je als de duiven van het dak dwarrelen en de raketijsjes niet aan te slepen zijn? Dan kijk je verfrissende televee voor als die bloedhete zon onder is. En daarom kinders, zenden wij Geslacht! weer uit. Met Snorrella, Chantal Janzen, Patricia Paay, Maxim Hartman en vooral met onze ongepaste ongepolijste eindbazin: Raven. 
Omdat 1. Wij er geen genoeg van kunnen krijgen. 2. Alleen mannetjes en vrouwtjes denken nou weleens over mag zijn.  En 3. Kom op, het is 'Raven van de televisie.’
Genietse!
Geslacht! - Aflevering 1
Geslacht! (herhaling) elke donderdag 22:05 op NPO 3!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar