Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Gratis naar de film: The Salesman

17 nov 2016
  •  
leestijd 1 minuten
the-salesman_41473151111
Met de VARA gratis naar de film, dat is Cinevara. Deze keer is dat The Salesman, bekroond in Cannes voor het beste scenario en de beste acteur, van Regisseur Ashgar Farhadi.

Over The Salesman

Emad en Rana betrekken een nieuw appartement in Teheran nadat hun eigen woning door werkzaamheden dreigt in te storten. De vorige bewoonster van het appartement lijkt overhaast vertrokken. Wanneer een vreselijk voorval Rana treft, blijkt de achtergrond van de vorige huurster hier iets mee te maken te hebben. Emad’s zoektocht om te achterhalen wat er precies is gebeurd, zal het leven van het jonge koppel dramatisch veranderen.
Ashgar Farhadi komt na A Seperation (winnaar van Gouden Beer, Oscar en Golden Globe) en Le passé met een zowel ingetogen als spannend drama dat het hedendaagse Iran een spiegel voorhoudt en zich afvraagt wat wraak is.

Gratis naar The Salesman

VARA-leden mogen gratis naar de exclusieve voorpremière van deze film op 4 december in Amsterdam, Groningen of Nijmegen. Reserveren kan via deze link.