Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Gratis naar de Film: Live By Night

15 jan 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Live By Night KLEIN
Voor VARA-leden en lezers van de VARA-gids wordt een speciale voorpremière georganiseerd van de film Live By Night. Op 22 januari kun je hiervoor terecht in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Groningen.

Live By Night

Ben Affleck speelt de hoofdrol en hij is zelf ook de regisseur. Ook Elle Fanning en Brendan Gleeson spelen een belangrijke rol in deze misdaadfilm.
Live by Night speelt zich af in de roerige jaren ‘20, toen de drooglegging de stroom alcohol in de door gangsters gerunde clandestiene barretjes nog niet had stopgezet. Voor iedere man met genoeg ambitie en moed lag de mogelijkheid om geld en macht te verwerven voor het grijpen. Joe Coughlin, de zoon van een politiecommissaris in Boston, keerde zijn strenge opvoeding de rug toe voor een criminele carrière.
Maar zelfs onder criminelen gelden er regels, en Joe breekt één van de belangrijkste als hij geld en een informant steelt van een invloedrijke maffiabaas. De licht ontvlambare situatie eindigt in een tragedie en stuurt Joe op een pad van wraak, ambitie, romantiek en verraad. Hij verlaat Boston en komt hoog op de ladder terecht in de broeierige wereld van rum-smokkelaars in Tampa.
Wil je gratis naar deze film toe, klik dan hier!