Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Oma klapt een ballonnetje | Baby Te Huur

14 dec 2016
  •  
leestijd 2 minuten
bthlachgas
Oh wacht… volgende week maakt Baby Te Huur plaats voor: Vier Handen Op Eén Buik!
Al acht weken op rij trending. Al acht weken op rij mensen die er geen fuck van begrijpen. 
Inmiddels hebben we ook een opvoedkundige taak gekregen.
Team Blauw gaat lekker een festivalletje pakken met oma Corrie. En ja, daar wordt weleens gebruikt. Sorry Constant. En graag gedaan fan meisje
Ondertussen kickt de oma van team roze ass. Ondertussen oefent Phil nog even zijn vecht technieken. Tot groot genoegen van Dominique.
Ho, en we zouden door al die zwetende lichamen bíjna vergeten dat we nog moeten bingo’en. #valse #bingo
En toen was het tijd voor... de grote finale! Wie zijn er geschikt voor het ouderschap? En wie kunnen beter nog even een jaar of vijftien wachten? Kijk hier de uitslag van Team Groen , hier de uitslag van Team Geel , hier de uitslag van Team Blauw en hier de verrassende uitslag van Team Roze !
KIJK DE HELE AFLEVERING TERUG
En toen kwam het grote afscheid. Afscheid van acht weken Baby Te Huur. Van poepluiers, tot ballonnetjes met oma Corrie. We hebben gelachen. We zijn ons de tering geschrokken. En we zijn vertederd. En nu? Nu wordt het aftellen tot volgende week. Want dan gaan we door met deze baby pret en is het de beurt voor dat andere pareltje... Vier Handen Op Eén Buik !
Vanaf volgende week elke dinsdag… Vier Handen Op Eén Buik. We kunnen niet wachten op de nieuwe Bingokaarten ;)