NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

EERSTE GAY-ONLY HOTEL IN TORREMOLINOS

3 apr 2017
  •  
leestijd 1 minuten
facebook_event_1428112904162229
Vrolijk nieuws! In Torremolinos opent het allereerste gay-only hotel van de Spaanse Costa del Sol. Yes. Het hotel opent in de tweede week van mei. Ruim 400 gasten kunnen genieten van zon, zee, strand én veel gay gezelschap. Fijn wel. En dan denk je misschien dat de Costa del Sol een beetje vergane glorie is. Maar niks is minder waar. Alle luxepoezen hebben namelijk niets te klagen: het hotel is compleet gerenoveerd en vrijwel alle kamers kijken uit op de Middellandse Zee. Relaxed.

Sexy Lexy op het dak

En in het hotel is ook genoeg te doen. Het hotel heeft een sauna, thermische baden, sportschool, buitenzwembad en een dakterras. Op het dakterras wordt het gegarandeerd feest want naakt zonnen is toegestaan. Laat er een simpele formule op los en je snapt dat het een sexy bedoening wordt daarboven. Lekker!

Fissa

Verder is al het entertainment in het hotel gay georiënteerd. Én de Mister Gay Málaga verkiezing zal er worden gehouden. Én het hotel zal de startplaats worden van de Torremolinos Pride 2017. Dus ben je gay en hou je van een feestje? Dan is dit je nieuwe place to be.   

Nog meer Queer? Check onze nieuwe online dramaserie: