BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

ECHT RELEVANTE REISTIPS: SEKS IN EEN DORM

6 jul 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
87 keer bekeken
freedom-beachkopie
Yes! Zomer. Eindelijk mag je met je veel te zware backpack in het vliegtuig naar Zuidoost-Azië stappen. Inclusief familiepakket condooms die je van je moeder hebt meegekregen. Je hebt er zin in. Zal je dan eindelijk de liefde van je leven tegenkomen? Al de eerste avond scoor je een veel te dronken Engelse chick. Dit moet de hemel zijn, denk je bij jezelf wanneer ze tegen je zwetende lijf staat aan te schuren in een veel te drukke club. Tijd voor de volgende stap. En dan slaat de paniek toe, want waar kunnen jullie hier in hemelsnaam van bil gaan? De gemiddelde backpacker deelt namelijk een slaapzaal met nog 23 snurkende, stinkende reizigers die ook op zoek zijn naar zichzelf. Niet de meeste ideale plek voor jullie vuurwerkshow. Dat stond niet in je Lonely Planet! Daarom hier vijf tips voor een wilde nacht op locatie. Helemaal gratis. You’re welcome .

1. De zee

Natuurlijk staat deze plek om numéro uno. Lekker dichtbij, want in elkaar verstrengeld struikelen jullie uit de hippe strandclub al praktisch direct de zee in. Het water is de juiste temperatuur en de sterrenhemel maakt het toch nog ergens romantisch. Riskeer het vacuüm trekken en geniet van elkaar in de zee! Toch te pussy? Kies dan voor een van de vele strandbedjes. Tip: laat je spullen niet onbewaakt op het strand achter!

2. Ga op onderzoek uit

Als backpacker moet je soms creatief zijn en hoe spannender hoe beter, toch? Ga onderweg naar huis op onderzoek uit en gebruik je fantasie. Kom je een hijskraan tegen? Ga ervoor! Maar pas wel op voor roestvlekken. Verdere opties zijn zwembaden, het balkon, donkere krochten in een discotheek, een Tuk Tuk, achterop je scooter en rijstvelden. Beter kies je wel voor een vluggertje, want voor je het weet zit je in het Vietnamese gevang. En nee, daar heb je geen loempia’s. Tijdens Full Moon Party kan je trouwens gewoon de hele nacht op het strand blijven liggen, niemand die jullie opmerkt.

3. Badkamer van je hostel

Onderweg naar huis niets tegengekomen? Negeer dan alle “Do not fuck on the sink” en “having sex in the shower in forbidden” bordjes en spoel elkaar schoon onder de douche. Wel zo hygiënisch en nieuwe seksstandjes gegarandeerd! Houd er wel rekening mee dat er niet overal heet water is… #nohave.

4. De dorm

Veel backpackers geven het niet toe, maar een van de meest geliefde plekken is uiteindelijk tóch de dorm. Gelukkig zijn veel hostels voorzien van gordijntjes om je bed af te sluiten. Misschien heb je zelfs geluk en gunnen je kamergenoten jullie 20 minuten plezier, alleen. Liefde. Neem anders een gezinszak oordopjes mee en deel die van tevoren vast uit. Je weet namelijk nooit hoeveel geluid jouw net veroverde Madison Ivy maakt.

5. Private room

Heb je alle plekken in en rondom het hostel uitgeprobeerd of is er toch echt behoefte aan een normaal bed? Boek dan een private room! Een iets minder spannende optie, maar wel zo gemakkelijk. Private rooms zijn overal te boeken en helemaal niet zo duur. Ook wel zo prettig voor je kamergenoten.

Missen we dé ideale locatie? Laat het weten in de comments! <3

Door Julia Dijkers 

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar