BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Domien sleept je door iedere ochtend heen!

7 nov 2016
  •  
leestijd 3 minuten
DOMIEN_BNN

Nieuwe dingen, leuke dingen. Vanaf volgende week begint onze goodlooking radio dj Domien Verschuuren in de ochtend. Van ’s avonds laat radio maken met bier, naar ’s ochtends vroeg opstaan met liters koffie. Hoe gaat ie dit precies doen?

DOMIEN_BNN
Goedemorgen zonnestraaltje. Wat heb je vanochtend gegeten?
Ja, ik heb dus niet gegeten. Ik had te veel haast dus ik heb zo’n ontbijtshake met vanille naar binnen gewerkt. Eigenlijk haat ik ontbijten. Dus trek ik twee boterhammen uit de vriezer en smeer erop wat in de koelkast ligt.
En dat ga je dan de komende 12,5 jaar ook doen?
Haha, nee dat is niet de bedoeling! Ik had vanochtend wel door dat ik écht had moeten ontbijten, want dit hou ik echt niet vol.
Wat ga je doen in de ochtend?
Het programma heet ‘ Domien, jouw ochtendshow ’. Dus je raadt het al. Ik ga ervoor zorgen dat ik echt met jou opsta. Ik draai jouw muziek: liedjes die je nu leuk vindt, die je allang niet meer geluisterd hebt en liedjes die je mee kan zingen onder de douche. En wat supertof is, ik ga doe het programma samen met Malou Holshuijsen. We zitten straks samen in de controlekamer.
Daar komt al het nieuws binnen. De kranten, alle websites, Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat. En op die manier gaan we iedere ochtend het grote nieuws kleiner maken. Wat betekent het nou eigenlijk voor jou? En we gaan klein nieuws groter maken. Waarom moet jij weten dat dit vandaag het nieuws van de dag is. Zodat je iedere dag als je op je werk komt of op school, je precies weet waar het die dag over gaat.
Heb je mediatraining gehad ofzo?
Hahaha, ja. Ik had het eigenlijk nog langer kunnen maken, maar dit is een aardig korte versie nog :)
Was dit echt een droom van je?
Het is echt te gek om met iedereen op te staan. Als eerste het nieuws te brengen. En zelfs om op een lege snelweg te rijden waarvan je weet dat ie een halfuur later gevuld is, met iedereen die onderweg is. Dus ja, het is echt een droomprogramma die ochtendshow.
Ben je ergens bang voor?
Of ik ergens bang voor ben? Nee. Eigenlijk niet. Ik heb gewoon heel veel zin om met de ochtendshow te beginnen.
Hé maar Domien, jij bent toch veel te knap voor de radio?
Blij dat je daarover begint. Gelukkig is de ochtendshow ook te zien via de 3FM app, de site en de liveblog, maar… Nee, wat een onzin haha. Ik ben niet te knap voor de radio. Maar dankjewel.
Oké, en nu een spoedcursus ‘dit-is-Domien-echt’. Voor degene die hem nog niet kennen, of hem beter willen leren kennen voordat ze een beschuitje met hem eten. We got your back! We zetten even een paar dilemma’s op een rij!
Ochtend of avond?
Ochtend. Nou omdat ik daar nu moet functioneren, zou kut zijn als ik nu voor de avond zou kiezen. Nee, ik heb de avondradio met heel veel plezier gedaan.
Koffie of thee?
Koffie. Ik vind thee leuk voor ’s avonds, maar ik heb ’s ochtends koffie nodig om de dag te kunnen beginnen.
YouTube of Spotify?
YouTube, omdat daar iedereen content op kan zetten. Iedereen kan daar een ster worden.
Lot of je vriendin Carolien?
Hahaha. Carolien. Al heeft Lot een heel speciaal plekje in m’n hart.
Nooit meer gin-tonic of nooit meer fastfood?
Nooit meer fastfood. Omdat gin-tonic altijd de succesformule voor elk feestje is.
VIP of tussen de mensen?
Dat vind ik een moeilijke. Ik vind het leuke van VIP dat je vaak mensen tegenkomt die je normaal niet zo vaak spreekt. Maar een feest beleef je pas tussen de mensen. Dus tussen de mensen!
Pijpen of beffen?
Beffen. Wil je ook nog weten waarom? Omdat ik een pleaser ben. Geil.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar