BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Dit doe je op de zaterdag van ADE

21 okt 2016
  •  
leestijd 1 minuten
hardwell-en-tiesto-jubileumeditie-amsterdam-dance-event
Jaaa, daar gaan we weer! Wat je moet doen op de zaterdag van ADE? Check het hier:

#1 STRAF_WERK – ADE Day 2 – Knee Deep In Amsterdam

Yehes! Dit wordt het grootste feest dat het label van Hot Since 82 ooit heeft gegeven. En jij kan erbij zijn. De beste man draait zelf ook platen. Dat betekent sowieso los gaan. Daarbij is de DJ ook niet vervelend om naar te kijken. Winnen.

#2 Verknipt ADE House Special

Op dit feest kan de hele avond house worden verwacht. En dat is fijn. Net als de line-up. Die is ook fijn. Sidney Charles, Benny Rodrigues en Bram Fidder bijvoorbeeld. Het heerlijk avondje is gekomen.

#3 Kris Kross

De boys van Kris Kross hosten uiteraard ook een feest met ADE. En die feestjes zijn legendary. Schuren, zweten en meezingen staan centraal. Mooie dingen.

#4 Claire ADE: Heist & Soundmachine

Jaaa, er is een nieuwe club bijgekomen in Amsterdam. En ze heet Claire. Ben je er nog niet geweest? Begrijpelijk. Maar dit is je avond. Er staat genoeg op het programma: Matthew Herbert, Nebraska en Frits Wentink. Maar ook een nieuwe EP release. Lekker. 

#5 Lost Frequencies & Friends

Deze naam hoef je waarschijnlijk niet te googelen. Niet zo gek. Want deze man scoort nummer één hit achter nummer één hit. En dan is het best leuk om een keer live zijn skills te kunnen aanschouwen. De supportacts zijn trouwens ook geen straf dus ga maar fijn.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar