Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor vrijheid, vooruitgang en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan?

De TV Draait Door Oudejaarsspecial

31 dec 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Schermafbeelding-2018-01-02-om-08.50.32
Het is weer oudejaarsavond. En dat betekent: Het allerbeste van de TV Draait Door op je buis. Vanavond is de oudejaarsspecial van DWDD tussen Victor Mids en de cabaretshow van Youp van 't Hek te zien om 21:30 op NPO 1.
Zoals elk jaar zijn aan tafel de mensen die je het afgelopen jaar in de TVDD-rubriek voorbij hebt zien komen. Dit zijn onder andere: Erik van Looy (presentator van de Belgische variant van 'De Slimste Mens') Alex en Martina uit ‘Ik vertrek’ en Myrna Goossen. Je ziet natuurlijk de meest hilarische fragmenten de revue passeren. Maar het hoogtepunt is natuurlijk het kiezen van het allerbeste TVDD-fragment van 2017. De tafelheer vanavond is (uiteraard): Marc-Marie Huijbregts. Die mag er natuurlijk niet aan ontbreken.
Het was weer een rijk jaar aan hilarische en bizarre fragmenten. Hierdoor kan niet alles worden uitgezonden. De fragmenten die het net niet haalden zijn: Erik Hulzebosch kijkt terug op de Elfstedentocht van 1997 – Meisje in poolcafé is onder de indruk van truc Victor – Storm uit Debiteuren Crediteuren bestaat echt! – Schijt en Fuck You op een sociale manier – Een slang in De Slimste. We vinden dat ze toch nog even een podium verdienen, dus check ze hieronder! 

De TV Draait Door compilatie van 2017

De oudejaarsspecial is te zien op 31 december, om 21:30 op NPO 1.
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp