Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

DE MEEST NUTTELOZE UITVINDINGEN

13-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2664 keer bekeken
  •  
boterhamzakschimmel
Er zijn twee soorten mensen. Mensen die een probleem zien en er een oplossing voor bedenken. En mensen die een oplossing bedenken en er dan een probleem bij verzinnen. Zie onderstaande uitvindingen en oordeel zelf.

SHOWER BEER

Echt vervelend. Biertjes die warm worden als je ze drinkt onder de douche. Het eerste slokje gaat nog wel. Is lekker verfrissend zelfs. Maar de slokken erna zijn lauw. En da’s zonde. Want dat biertje is toch wel een zeer gewaardeerd onderdeel van ieders doucheritueel. Gelukkig bedachten een paar helden de oplossing. Shower Beer. Een biertje dat zó klein is dat het niet eens de tijd krijgt om warm te worden. 

BOTERHAMZAK MET SCHIMMELPLEK

Al die collega’s die er steeds met je lunchpakketje vandoor gaan… Dat ís ook vervelend. Maar nu verleden tijd. Want wie wil je brood nou nog meenemen als er schimmels op groeien? 

ZELFROTERENDE IJSHOORNS

Echt vervelend dat je je tong moet bewegen als je gewoon even een likje van je stracciatella ijsje wil. Vermoeiend ook. Een ijsje eten wordt echt een opgave op deze manier. Gelukkig bestaan er zelfroterende ijshoorntjes. Zodat jij alleen nog maar die tong naar buiten hoeft te hangen.


BESTEKPENNEN

Zit je net lekker je gedachten van je af te schrijven in je dagboek, krijg je honger. Bestek ligt in de keuken. Veel te ver lopen. En bovendien wil je je bureau graag opgeruimd houden. Dus het zou echt irritant zijn als er ook nog een lepel naast je pen ligt. En dan hebben we het nog niet eens over de afwas gehad. Gelukkig zijn er nu... bestekpennen!
bestekpennen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!