Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

De kantoor kak-etiquette

31 mrt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Shitgirl2
Shit. Zit je braaf achter je bureau. Voel je een nucleaire kernramp in je darmen ontstaan. Je moet poepen. The only way is de plee. Maar hoe doe je dat zonder jezelf te kakken te zetten bij je collega’s?
Poepen gaat nou eenmaal niet zonder slag, stoot of veeg in de pleepot. Het is een vies werkje, maar iemand moet het doen. Jij. En als je eigen warme wc-bril niet in de buurt is, zit er maar één ding op. Bamsen op het kantoortoilet.
Groot voordeel van poepen onder werktijd is dat je gewoon doorbetaald krijgt. Plus, in die tien minuten dat jij je darmen leegt, kun je ook fijn je hoofd leegmaken. WINNING! Maar zoals aan elke shit kleven ook hier wat nadelen aan. De beruchte pleeplons, remsporen en dan natuurlijk die lucht. Bloemetjes poepen we namelijk niet. Maar als je deze kak-etiquette volgt, komt het helemaal goed.  

SCHIJT VAN VIJF

1.Heb schijt
Poep for the people! Iedereen doet het. Gelukkig maar, anders werd het een zooitje. Zet je dus over die schaamte heen. En als iemand vraagt waar je was? Dan zeg je dat je wat kringspieroefeningen deed. Omdat je een muisdarm hebt.
2.Gas op die lolly
Bij poepen horen scheetjes. Maar er is geen vuiltje aan de lucht. Voel je iets borrelen? En is het niet het koffiezetapparaat? Maak lawaai! Met het prullenbakje of zing een liedje. Niemand die je hoort.
3.Droldeken
Leg voor de donkerbruine daad een bedje van wc-papier in de pot. Plonsproof en remspoorvrij! Deze zin wordt gesponsord door blijebilletjes.nl.
4.De dubbele doortrek
Om de ergste stank te voorkomen, trek je gelijk door als de geit is gemolken. Snelheid en lenigheid is hierbij geboden. Maar, je traint wél gelijk je buikspieren. Shitgirl is het nieuwe fitgirl.  
5.De perfecte poeptijd
Dit is Nederlands best bewaarde geheim sinds de kapper van Gordon. Tussen 10 en 11 poep je namelijk het relaxed. De meeste collega’s gaan bij binnenkomst of net voor de lunch. Dus zet je alarm of train je darmen te wachten tot 10 uur.
En voor nu: gaat heen en schijt!