NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Britse toerist vindt schildpad terug in vagina

24 sep 2018
  •  
leestijd 1 minuten
schildpadjes daglicht thumb
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.
Op vakantie gaan. Eén van de allerfijnste dingen die er is, vooral op een prachtige en warme plek als Tenerife. Voor een Britse toerist die het eiland bezocht liep de vakantie toch een beetje anders dan ze waarschijnlijk van te voren had gedacht. Ze trof namelijk een schildpad aan in haar vagina, na een avond wild te hebben gefeest.

Het mysterie van de schildpad

De vrouw was een paar dagen op vakantie op het eiland. Na een aantal clubs in het toeristische Fañabé te hebben bezocht kreeg de vrouw pijn op een nogal ongemakkelijke plek. Zij besloot hierop naar het ziekenhuis te gaan, waar de oorzaak van de pijn al snel aan het licht kwam: er zat een dode schildpad in haar vagina. Zowel de dokters als de vrouw waren stomverbaasd.
De dokter besloot na de ontdekking de politie in te schakelen. De 26-jarige vrouw moest een verklaring afleggen, maar had geen idee wat er precies was gebeurd in de clubs waar ze was geweest. De schildpad kan niet uit zichzelf naar binnen zijn gekropen en de politie denkt dus ook dat de vrouw óf iemand anders het dier erin heeft gestopt.
De zaak is inmiddels gesloten. Hopelijk heeft de schildpad een betere rustplaats gekregen.
Soms misbruiken dieren ons ook voor hun seksuele behoeftes. Deze dolfijn bijvoorbeeld.

Meer over:

, ,