Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Vooruitgang, vrijheid en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan?

Tim Hofman helpt nu ook oude mensen

5 apr 2018
  •  
leestijd 1 minuten
#BOOS is een programma dat problemen oplost vóór en mét jongeren. Maar jongeren hebben niet alleen problemen, ze hebben ook ouders. Soms zelfs grootouders. En die hebben óók problemen. 
Daarom gaat #BOOS iets nieuws doen. Vanaf nu mag je ook je oude opa, oma, vader, moeder, buurmens of die woonplek-beperkte persoon die gitaar speelt bij de supermarkt opgeven. Want oude mensen mogen dan wel niet de toekomst hebben, ze hebben wél problemen. Tim en Marije vinden dat jammer, en willen deze oude mensen dan ook een hart of pacemaker onder de riem steken. Uiteraard met hulp van de (klein)kinderen die ze opgegeven hebben.
Tim Hofman: "Incontinentie kunnen we niet oplossen, maar denk aan problemen als je oma die is opgelicht door de begrafenisondernemer toen je opa stierf. Of hulp in de huishouding die iets gestolen heeft. Wij willen dat oplossen."
#BOOS BEJAARDENSOOS wordt de snelst gemonteerde ouderen show van BNNVARA en zal binnenkort op het youtube kanaal van #BOOS te zien zijn. Opgeven kan via boos@bnnvara.nl, en als je niet snapt wat dat betekent, vraag je kleinkind je op te geven.
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp