NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

NEP-CAMELTOES, GLITTERBILLEN EN LATEXSOKKEN. #FASHION

12 apr 2017
  •  
leestijd 2 minuten
glitterbillen
Nep-cameltoes, glitterbillen en hakken met ingebouwde latexsokken. De grote en minder grote modebazen verzinnen elke keer iets nieuws. Soms leuk. Soms praktisch. Maar vooral… bijzonder. We zetten de raarste modetrends voor je op een rijtje.

WAAR GA JE HEEN MET JE KAMELENTEEN?

Dit is zo’n trend waarvan je hoopt dat het een grapje is. Want waarom zou je in hémelsnaam vrijwillig met een cameltoe rond gaan huppelen? En toch bestaat het. Een onderbroek met ingebouwde nep-cameltoe. Heel verrassend, te koop in Japan. In alle huidskleuren. En in één maat. Een grote maat. Zodat ie lekker goed zichtbaar is.
cameltoe2
En dat ziet er dan dus zó uit.

GLITTERENDE BILLETJES

Glitters zijn leuk. Op je kleding. In je haar. En op je hoofd. Vorig jaar vonden mensen het ineens leuk om ze onder oksels te smeren. En in baarden, wenkbrauwen en op de haarwortels. En toen is er een trend ontstaan. Want nu knal je die glitters dus op je billen. Eerst een beetje haargel smeren. Dan de glittertjes er overheen strooien. En gáán met je glitterkontje! Meer glitterbillen? Check even dit Instagramaccount . Geloof ons. Het is kunst.  

INGEBOUWDE LATEXSOKKEN

Sokken in sandalen zijn handig. Tegen zweetvoeten bijvoorbeeld. Dat moet Gucci ook gedacht hebben achter de tekentafel. Alleen kozen zij voor een niet zo heel erg absorberend latex sokje. Dus misschien doen ze wel gewoon een poging om van ‘sokken in sandalen’ een trend te maken. Leuk geprobeerd. Het resultaat is wat minder leuk. En van de prijs worden we eigenlijk gewoon verdrietig. Want voor €980 loop je met deze prachtexemplaren weg. 

VINGERHANDSCHOENEN

Je hebt vingerloze handschoenen. Je hebt touchscreen handschoenen. Én je hebt vingerhandschoenen. Wat eigenlijk gewoon vingerhoedjes zijn. Of een soort van condoompjes voor je vingers. Gemaakt van leer en te koop in verschillende kleuren. Minder stof dus minder duur, zou je denken. Helaas. Hier betaal je €463 voor. Maar dan heb je wél warme vingers!
vingerhandschoen

BROEK MET DOORKIJKLUIKJE

Deze broek is eigenlijk best handig. Het is namelijk gewoon een broek met gaten. Maar dan met een plasticje erover. Waardoor je geen koude knieën hebt. Ze ook niet zullen verbranden. En als je valt zijn je knieën nog heel. Dus. Alleen maar voordelen.