Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA

BNNVARA

Vóór vooruitgang, vrijheid en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan? Of kom naar het BNNVARA Festival!

Afdwaalminuutje naar Maleisië

12 mrt 2018
  •  
leestijd 1 minuut
3opreis
Mehhh. De werkweek staat weer voor de deur. En omdat jij stiekem nog niet open wil doen, serveren wij je dolgraag nog een allerallerlaatste wegdroom moment. Dus hop hop. Pak dat gezonde afdwaalminuutje. En krik je energielevel op met deze verrukkelijke foto’s van Maleisië!
In Maleisië vind je schitterende natuur. En daar zijn de rijstvelden op het eiland Langkawi een perfect voorbeeld van. Kijk nou toch... #bureaubladachtergrond-materiaal.
1
Het uitzicht vanaf de top van de Mount Kinabalu: daar zeg je 'U' tegen. De Kinabalu is met zo’n 4100 meter de hoogste berg in Maleisië. Deze joekel wordt beschouwd als een relatief toegankelijke berg om te beklimmen. Maar pas op: de klim blijft pittig. 
2
Toegegeven: de hoofdstad Kuala Lumpur heeft een hoog toeristengehalte. Maar dat is logisch, want in deze ultramoderne wereldstad valt kneiterveel te beleven!
 Wuivende palmbomen, spierwitte stranden en helderblauw water. Jaja, Maleisië heeft een abonnement op Bounty eilanden. En het mooie is: veel van deze parels zijn nog niet overspoeld met toeristen. (Niet doorvertellen dus). 
 De Maleisische keuken heeft vooral Indiase en Chinese invloeden. Één ding is zeker: mie en rijst ga je in alle hoeken en gaten van het land tegenkomen.
 Duikverslaafden zitten in Maleisië op hun plek. Het land behoort namelijk tot de beste duiklocaties ter wereld. Dat komt o.a. door de hoge biodiversiteit en de extreem goede zichtbaarheid onder water.
6
Door: 3 op Reis 
Sfeerbeeld BNNVARA programma's