NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

ADE | DIT DOE JE ZONDAG

22 okt 2016
  •  
leestijd 2 minuten
20151015_REVEALED_HMH_DarrylAdelaar
Yes! Het is de vierde dag ADE en we kunnen officieel stellen dat het aftakelen is begonnen. Maar wat is het leuk. Morgen is alweer de laatste dag. Om te zorgen dat je ADE sowieso met een knaller afsluit, hebben we weer een lijstje aanraders voor je:

#1 Elrow presents ADE After Hour Madness

Feest! Elrow komt met ADE naar Nederland. Je zal misschien denken wie, wat, waar? Maar neem van ons aan, Elrow is de shit. Dit is een mégacreatief feest dat plaats zal vinden in de Westerunie. Er zijn chille dj’s en het thema is psychedelic Bronx, dat wordt wat!

#2 Van Gogh Museum presents: Armin van Buuren embraces Vincent

Ben je even klaar met non stop door het geluid gaan maar wil je toch nog wat meepakken van ADE? Dan is het best een goed idee om naar het Van Gogh Museum te gaan. Armin van Buuren heeft namelijk een speciale multimedia tour gemaakt. Vet!

#3 Awakenings ADE Closing Party

Over afsluiten met een knaller gesproken: waar kan dat beter dan bij Awakenings? Dit feest staat bekend om de goede dj’s die jou fijn laten raggen op de beste technosets. En daarbij zijn er ook vette vuurwerkshows. Dit wordt sowieso te gek.

#4 Do Not Sleep

Nu het seizoen op Ibiza ten einde is, komt Do Not Sleep naar Amsterdam. Jaaa! Dit feest brengt uiteraard een lijstje fijne dj’s met zich mee. Darius Syrossian, Nick Curly en Josh Butler bijvoorbeeld. Lekker dansen!

#5 Joris Voorn ADE Special

Wil je écht tot het allerlaatste moment door? Dat kan! Joris Voorn is namelijk van de partij van 23:00 tot 08:00. Hij is dus je man als je zoekt naar een goed einde van deze heerlijke partymarathon.