Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

2Doc: The Choice 2016

7 nov 2016
  •  
leestijd 1 minuten
thechoice_2doc
Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien, waarin de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Hillary Clinton onder de loep worden genomen.
In deze 2Doc wordt nader ingegaan op waar de kandidaten vandaan komen en wat ze heeft gevormd. Ook hun manier van leidinggeven wordt uiteengezet en misschien nog wel belangrijker: wat is hun motivatie om één van de moeilijkst denkbare banen ter wereld uit te willen voeren? 

Familie en vrienden aan het woord

Het portret van de twee presidentskandidaten komt tot stand door interviews met degenen die de kandidaten het beste kennen; vrienden, familie, adviseurs en tegenstanders. Maar ook auteurs, journalisten en politieke insiders vertellen hun verhaal.
Als je alles denkt te weten over Trump of Clinton, dan heb je waarschijnlijk het goed mis. Want deze documentaire brengt verrassend veel nieuwe inzichten naar voren over beide presidentskandidaten. Dus, gaat dat zien!
The Choice zie je maandag 7 november 2016 om 19:55 uur bij de VARA op NPO 2. Meer documentaires van de VARA vind je hier.