Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Wales

Als je gekeken hebt ben je, net als ons, verkocht. En daarom zetten we alles even op een rijtje. Want wie wil nou niet de geweldige Pembrokeshirekust verkennen. Wij wel, en wil je nou net als Nicolette, niet alleen op het droge blijven. Check dan eens Coaststeering uit. Maar ook gewoon wandelen langs de prachtige kust is geweldig, vooral sinds de Wales Coast Path in het leven is geroepen.

Maar niet alleen de kust is top; ook in St. Davids is genoeg te doen, zoals de geweldige kathedraal. Door dit bouwwerk heeft de stad ook echt stadsrechten en is het de kleinste stad in in Groot-Brittannië. Wij vinden Wales echt helemaal geweldig en projecten zoals Lammas Ecovillage is daar zeker ook een reden voor. 
Eten
Voor het geweldige eten of de toffe clubs hoef je hier niet te komen. Maar alsnog hebben wij een paar fijne restaurants voor jullie kunnen ontdekken, zoals Oriel Y Parc Café. Dit is een ideale plek om bij neer te ploffen voor een lunch na een lange ochtend wandelen. Als je in de zomer in dit gebied bent dan is ook Gianni's Ice Cream top.

Voor de avonduren is PanAroma Gourmet een goede optie. Zorg dan wel dat je in een appartement zit, want dit is een afhaalrestaurant. Wil je wel uit eten? Loop dan binnen bij Saffron (Indiaans) of het vegetarische Cwtch.
Vervoer
Vanuit Amsterdam kan je het beste naar Cardiff vliegen. Vanaf hier is het handig om een huurauto te regelen en in twee uur naar St Davids te rijden.
Goed om te weten
Beste reistijd: Mei & juni
Visum: Nee
Inentingen: Nee
Valuta: Britse Pond
Taal: Engels
wales.jpg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.