3 op Reis

Treehouse Camp

Als je op zoek bent naar het andere Turkije, weg van het massatoerisme dan is het Treehouse Camp de place to be! In een echt Treehouse Camp kom je helemaal tot rust en geniet je van de hippie-achtige sfeer. Vanuit hier bezoek je de eeuwige vlammen op de berg Chimaera.
Het is geen plaats om al feestend je dagen door te brengen. Geniet van de rust, die het beschermde gebied biedt. Het is wel leuk om omliggende kleine dorpjes te verkennen, bij te komen op het prachtige strand, de brandende berg te bezoeken en vooral: te ontspannen!

 
Eten
In het Treehouse Camp geniet je van een smakelijk buffet dat bij de kamerprijs zit inbegrepen. Ben je vegetarisch? Geen probleem! Er zijn veel verschillende gerechten te krijgen zonder vlees! Toch liever kiezen van een menukaart? Eet dan in één van de kleine restaurantjes zoals Oleander en Yörükparki in het nabij gelegen dorpje Cirali.
In Cirali kan je bij kleine cafeetjes, restaurants of in een hotel je dorst lessen. Óf je koop een verse fruitshake bij een kraampje langs de weg, waar er genoeg van staan! Optie drie: koop een flesje drinken voor op het strand. Wapper je handdoek uit en als vanzelf ga je in de relaxmode.
Er kunnen alleen geen wilde feesten met grote kampvuren gehouden worden. Het strand is namelijk een beschermd gebied omdat het de thuishaven van de Caretta Caretta schildpad is. Toch overweldigende zin in drankjes, vuur en muziek? In het Treehouse Camp is wél een kampvuur!
Vervoer
Wil je de omliggende dorpjes bezoeken? Huur dan in Cirali een auto of een fiets. Antalya is het meest nabij gelegen busstation en ligt vlakbij de gelijknamige luchthaven waar je vanaf Amsterdam in zo’n vier uur naartoe vliegt. Een ticket kost rond de € 200,-. Vanaf Antalya doe je er ongeveer 1,5 uur over om het treehouse camp te bereiken.
Goed om te weten
Beste reistijd: Mei, juni, september, oktober
Visum: Ja
Inentingen: Nee
Valuta: Nieuwe Turkse Lira
Taal: Turks
Sebastiaan Threehouse camp 3.png_3254221344.png

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.