Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

San Francisco

San Francisco is volgens veel Amerikanen de mooiste stad van het land. En dat is niet voor niks. Er valt namelijk enorm veel te ontdekken, maar de stad staat vooral bekend om de ontspannen sfeer. Dat merk je vooral bij Dolores Park.
In San Francisco zijn er genoeg plekken om te verkennen. De Golden Gate Bridge, Union Square, Chinatown, Lombard Street en natuurlijk de voormalige Alcatraz-gevangenis. Wat veel mensen niet weten is dat de stad een zeer rijk cultureel leven heeft. Er zijn enorm veel musea, theaters en kunstwerken te vinden. En een uur verderop ligt Silicon Valley, waar de grote creatieve bedrijven zoals Google, Facebook en Instagram liggen. 
Zorg ervoor dat je de verschillende buurten in de stad verkent. The Mission is een ideale plek voor Mexicaans eten en gezellige barretjes. En downtown bezoek je als je een poosje wilt winkelen. Even genoeg van de drukte in de stad? Kom dan bij in Golden Gate Park, loop een rondje door de Tea Garden of ga naar een van de gratis concerten die er vaak zijn.
Voor de meest uitgebreide, bijzondere en lekkere omeletten ga je naar The Cliff House. Niet alleen de lunchgerechten zijn hier spectaculair, het uitzicht ook. Maar The Cheesecake Factory  op Union Square doet niet veel onder aan The Cliff House. Hier kan je kiezen tussen lekkere cocktails en wijnen. Weinig geld op zak maar erge honger? Loop dan een willekeurige Taqueria binnen in Mission District. Sommige burrito's zijn zo groot als je onderarm. En dat voor maar een paar dollar!
Genieten van live muziek doe je in Red Devil Lounge. Liever uit je dak in een strakke lounge omgeving? Ruby Skye is your place! Rustig kletsen en van je champagne nippen? Ga dan naar Bubble Lounge. Proost!
san-francisco.jpg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.