Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Wegdromen over de walhalla Corsica

09-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
603 keer bekeken
  •  
FOTO3
Corsica. Hier hou jij het uren vol tussen de parelwitte zandkorrels. Ook de gruwelijk mooie natuur wil je met eigen ogen zien. Ken je Corsica nog niet? Héél snel verder lezen dan! 
Paradijselijke stranden, giga watervallen en groene valleien: Corsica heeft het allemaal. Het eiland wordt niet voor niets Île de Beauté genoemd: eiland van de schoonheid. 
FOTO1
Ga jij lekker op een overdosis adrenaline? Dan zit jij op dit eiland sowieso in je comfortzone. Van boattrippen tot canyoning en van mountainbiken tot duiken. Op Corsica kan het allemaal! 
FOTO 2
Een duik in de helderblauwe Middellandse Zee moet hoe dan ook op jouw lijst. De zon schijnt op Corsica 300 dagen per jaar, dus dat gekleurde tintje gaat je sowieso lukken.
FOTO3
Naast een overvloed aan natuurlandschappen, vind je op Corsica ook authentieke steden. Waaronder de hoofdstad Ajaccio, gelegen aan de westkust. 
FOTO4
Wat je van de Corsicaanse keuken kunt verwachten? Verse vis, tientallen schelpdieren en megaveel soorten kaas. Om je vingers bij af te likken!
FOTO5
Corsica is 200 kilometer lang en 100 kilometer breed. Rondscheuren op een scooter of in een cabrio is daarom een absolute must. Toch Chris? 
FOTO6
Overnachten in een luxe hotel is verleidelijk. Snappen we. Maar met ruim 200 campings op Corsica, is de keuze snel gemaakt. Weg van alle prikkels en dichtbij die oh zo mooie natuur. 
FOTO7
Meer over Corsica? Laat je meenemen door Chris!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.